Hakket kød

Lundgaards hakkekød – 100% dansk

Vores hakkekød er kød der bliver indkøbt til at blive hakket og intet andet. Derfor køber vi kun hele okseklumper eller yderlår til vores friskhakkede oksekød, der f.eks. kan anvendes til en god mager hakkebøf med bløde løg og brun sovs.

Skal bøffen være til en god saftig burger eller eksempelvis spaghetti bolognese, anbefaler vi hakket oksekød lavet på oksetykkam. Denne udskæring har en lidt højere fedtprocent og det giver en lidt mere saftig hakkebøf, pga. den lidt højere fedtprocent.

“Hakkekød er en tillidssag
– derfor hakker vi altid mens du venter.”

Hakket grisekød

Taler vi om hakket grisekød, anvender vi hele udbenede skinker. Dette er det rigtigt valg hos Slagter Lundgaard, da det giver etmager og saftigt produkt, som f.eks.vores populærerekarbonader.

At købe hakkekød er en tillidssag. Vi hakker derfor jeres hakkekød imens du venter. Det mener vi er det rigtige.