Mad til fest…

Mad til fest…

Lige meget om du skal fejre rund fødselsdag, barnedåb reception eller noget helt fjerde så er Slagter Lundgaard klar med en perlerrække af lækker mad ud af huset. Vores sortiment spænder bredt fra flotte menuer og buffeter, delikate tapas og platter og selfølgelig gode ting til grillfesten. Hver eneste ret der forlader vores køkken betragter vi som den bedste ambassadør for vores kvalitet.

Mad ud af huset buffeter og menuer.

Menuer & Buffeter

Hos Slagter Lundgaard er vi altid klar med en lækker menu eller buffet til dit næste arrangement lige meget om i er få eller mange.

VÆLG
Lækker charcuterie fra Slagter Lundgaard

Charcuteri

Vores charcuteri og pølsemageri arbejde er en af vores store stoltheder. Det afspejler sig selvfølgelig også i lækre pålægs og pølseborde.

VÆLG
Delikate tapasanretninger fra Slagter Lundgaard.

Tapas

Er der noget bedre en små delikate retter, serveret med smagfuld dyppelse og rigtig godt brød. Hos Slagter Lundgaard elsker vi lægge vores kærlig hed i de små dejlige retter.

VÆLG
Flotte pålægsplatter fra Slagter Lundgaard

Platter

En god frokost platte med alt det gode du kender, det er både nemmet og lækkert til et hyggeligt frokostselskab. Vi har både en klassisk og en moderne version.

VÆLG
Gode grillfester holdes med mad fra Slagter Lundgaard

Grill

Det bedste sommerfester er grilfester. Det er både hyggeligt og uformelt også er made tilberedt over de glødende kul bare noget særligt. Hos Lundgaard elsker vi grillfester, og har butikken fyldt med lækkerier perfekt til grillfest.

VÆLG